My Blog

Anne de Jong, Trainer en eigenaar Training020

by Petronella Korbijn on 2 juni 2014 Reacties uitgeschakeld voor Anne de Jong, Trainer en eigenaar Training020

“Wij hebben samen met Petronella een film gemaakt voor de SVB. We hebben haar leren kennen als enorm contentieus, betrokken en secuur. Naast deze eigenschappen is ze ook zeer creatief en gericht op de behoeften van de klant. Het was een genoegen met haar samen te werken.”

read more
Petronella KorbijnAnne de Jong, Trainer en eigenaar Training020

Mieke Kosters, Auteur van ‘het geheim van slanke mensen’

by Petronella Korbijn on 2 juni 2014 Reacties uitgeschakeld voor Mieke Kosters, Auteur van ‘het geheim van slanke mensen’

“Voor de facebook-workshop die is gekoppeld aan mijn eerste boek ‘Het geheim van slanke mensen’ maakte Petronella Korbijn een prachtige animatie genaamd ‘de drakentemmer’. Met deze animatie werd mijn zelf geschreven sprookje, waarin ik ‘draken’ als metafoor gebruik voor alle verleidingen, tot leven gebracht. De animatie is heel creatief gemaakt. Petronella is professioneel, flexibel en heel prettig om mee samen te werken .

read more
Petronella KorbijnMieke Kosters, Auteur van ‘het geheim van slanke mensen’

Anna van Nes, Marketeer bij Marktplaats.nl

by Petronella Korbijn on 2 juni 2014 Reacties uitgeschakeld voor Anna van Nes, Marketeer bij Marktplaats.nl

“Petronella heeft voor Markplaats vijf prachtige portretten gemaakt van zakelijke adverteerders. De samenwerking was erg prettig, onze briefing heeft zij snel weten te vertalen naar duidelijke scripts.  Wij zijn erg blij met het resultaat en ook onze relaties zijn erg enthousiast”

read more
Petronella KorbijnAnna van Nes, Marketeer bij Marktplaats.nl

Marcel Davina, Manager Projectmanagement bij de Sociale Verzekeringsbank

by Petronella Korbijn on 21 maart 2014 Reacties uitgeschakeld voor Marcel Davina, Manager Projectmanagement bij de Sociale Verzekeringsbank

“Wij hebben Petronella meerdere malen ingehuurd voor interne bedrijfsfilms. We werken graag met haar samen omdat ze een professioneel filmmaakster is die alles zelf doet en daardoor snel kan schakelen. Petronella is creatief en klantgericht en gaat voor het beste resultaat. Bovendien heeft ze, mede door haar HR achtergrond, snel een goed inzicht in de organisatie wat erg prettig samenwerkt.”

read more
Petronella KorbijnMarcel Davina, Manager Projectmanagement bij de Sociale Verzekeringsbank

Lilian Michaelsson, Marketing Manager Cegeka DSA

by Petronella Korbijn on 21 maart 2014 Reacties uitgeschakeld voor Lilian Michaelsson, Marketing Manager Cegeka DSA

“Voor Cegeka Nederland heeft Petronella Korbijn een animatie gemaakt die ontzettend goed in de smaak is gevallen bij de doelgroep. De samenwerking met Petronella is zeer prettig. Haar kennis en kunde, maar ook toegankelijkheid komt het eindresultaat ten goede. Petronella is zeer flexibel en denkt mee met haar gesprekspartner, ze is bereid om tot het uiterste te gaan met in haar achterhoofd een verrassend eindresultaat. In de toekomst zullen wij zeker meer projecten door haar laten uitvoeren, wij zijn enthousiast!.”

read more
Petronella KorbijnLilian Michaelsson, Marketing Manager Cegeka DSA

Simone van Veen – Marketing en Communicatie bij Raymakers van der Bruggen

by Petronella Korbijn on 21 maart 2014 Reacties uitgeschakeld voor Simone van Veen – Marketing en Communicatie bij Raymakers van der Bruggen

“Om gelijk met de deur in huis te vallen: Petronella is een echte vakvrouw! Ik ben ontzettend onder de indruk van de film die zij voor onze organisatie heeft gemaakt. In de brainstormmeeting denkt Petronella mee, stelt goede vragen, vat samen, met als resultaat: het scenario was in één keer goed. Met haar enthousiasme en geduld weet zij de acteurs (lees: “gewone mensen“) gerust te stellen zodat het zeer natural overkomt. Met alleen wat tekstuele wijzigingen was de film klaar. Het bewijs dat ze zich heeft verdiept in het onderwerp en onze organisatie en wensen begrijpt. TOP! Heb je een film nodig? Gegarandeerd succes als je gaat voor Petronella.”

read more
Petronella KorbijnSimone van Veen – Marketing en Communicatie bij Raymakers van der Bruggen